Ögonundersökning för loppan!

Dagen har kommit till sitt slut och jag ligger nerbäddad i sängen med en väldigt öm rygg, javisst jag kommer klaga massor. ;) 
Så tål du inte det behöver du inte läsa verkens mer idag, eller någon annan dag. För ibland får man faktiskt klaga. 

Dagen har bestått av jobb, en vända till csk & ögonläkaren för Klara. Som förövrigt skötte sig helt exemplariskt. Dock hade skelningen blivit sämre, men synen är på topp! Fortsatt (minskad tid) lappbehandling för att se hur det yttrar sig över sommaren, läkaren tyckte hon hade börjat skela på höger öga nu med..
På nära håll kontrollerar hon ögonen bra genom att blinka ögat till "rätta" men på långt håll funkar det inte fullt lika bra utan hon gör som när hon var mindre, sköter det genom att faktiskt inte använda ögat utan stänger det. :/ men vi får se. Dem har koll, och det är skönt :) och det var sån lättnad att veta att synen är som den ska, och att hon faktiskt gick med på alla tester idag utan stora protester! 

Kvällen har vi spenderat mestadels med mys, klara hon tog ett långt bad medans jag har kollar bland alla lådor med bebiskläder. :D så nu är där framplockat lite som ska göras försök att bleka, för nästan alla ljusa kläder har blivit missfärgade av aningen andra kläder eller fått gula fläckar.. 

Menmen!
Nu ska jag nog försöka sova, har en jobbedag imorgon framför mig och sen massa mys. :D 
Lek i väntan på undersökning


Fick en ring hos ögonläkaren, hon fick välja helt själv vad hon skulle ha men sa "vill ha ring, precis som du och pappa mamma!" Mitt hjärta smälter lite :D

Puss på livet!